hispasante

Cultuur verschil met Spanje

Cultuur verschil met Spanje

Culturen zijn heel belangrijk in de wereld en moeten altijd geleerd worden. Door het leren van culturen kan je veel meer dingen doen in de wereld. Zo kan het heel erg belangrijk zijn als je bijvoorbeeld als je op vakantie gaat. Op deze manier weet je hoe de bevolking werkt bijvoorbeeld in een ander land. Daarnaast is het ook super belangrijk om te weten als je bezig bent met dingen in het buitenland. Zo kan je de normen en waarde leren van een cultuur in het buitenland. Zo kan je kijken naar de eetbehoefte, maar ook naar de dagelijkse dingen die worden gedaan in het land. Een belangrijk onderdeel van de cultuur is natuurlijk ook de manier van groeten. Het cultuur verschil met Spanje is dan ook bijvoorbeeld het eten. Daarnaast is het voor mensen in Spanje normaal om in de middag een uurtje te slapen. Dit weet je meestal niet als buitenstaander, maar dit weet je dan nu wel. Ook als je zaken doet en een eigen bedrijf hebt is het belangrijk dat je de cultuur weet. Op deze manier kan je ook beter zaken doen met iemand uit een ander land. Dit is natuurlijk heel erg belangrijk voor je bedrijf omdat je op deze manier zaken kan doen met iemand uit een ander land. Op deze manier kan je dan meer klanten werven voor je bedrijf. Dit is natuurlijk super goed en door dit kan je ook meer omzet gaan draaien als bedrijf en dit wil je natuurlijk wel hebben.

 

Culturen in het verleden

Het is ook belangrijk om van de culturen te weten die niet meer bestaan. Op deze manier gaan deze niet verloren en worden ze wel herdacht. Vaak zijn deze culturen verwant met culturen die de dag van vandaag nog steeds bestaan. Zo kan je weten wat de oorsprong van deze culturen zijn. Dit is belangrijk om te weten en dit is natuurlijk ook heel goed voor de ontwikkeling van jezelf. Dit kan ook heel belangrijk zijn voor je studie omdat je dit soms wel moet weten namelijk.

Musea

Ook is het belangrijk dat musea veel over de geschiedenis van culturen laat zien. Hierdoor worden ze dan niet vergeten en kunnen mensen in de musea kijken naar de culturen van vroeger. Zo heb je een museum in Nijmegen die het Valkhof heet. Dit is een museum met veel dingen over de Romeinse cultuur. Het is belangrijk dat mensen en kinderen dit kunnen zien. Zo kunnen ze leren over de geschiedenis. Dit is natuurlijk heel goed voor de ontwikkeling.

MEER TE WETEN KOMEN

juridisch

export?

Arbeidsrecht